Dagje uit naar het subtropisch zwembad

Dagje uit? Ga naar een subtropisch zwembad!

Wij in Nederland zijn dagjes mensen. Waar het in Amerika bijvoorbeeld normaal is om voor 2 weken naar Walt Disney World te gaan naast je gewone vakantie, kiezen wij in Europa en wij vooral in Nederland voor de dagjes weg. Een dagje naar de dierentuin, een dagje naar het bos, een dagje naar de Efteling, zo zijn wij in Nederland. Een dagje uit naar het zwembad gebeurt echter nog niet zo heel vaak. Ik probeer jullie vandaag over te halen om voor je volgende dagje uit te kiezen voor een subtropisch zwembad, zoals Bad Hesselingen in Zwolle. Ideaal nu het weer wat minder wordt, want in de regen door een pretpark of dierentuin lopen doet niemand voor zijn of haar plezier natuurlijk.

- Wat is een subtropisch zwembad?

Laten we eens beginnen met wat een subtropisch zwembad nu eigenlijk is, want het is wel degelijk anders dan het lokale gemeentezwembad bij jou in de buurt. Een subtropisch zwembad onderscheid zich van een gewoon zwembad door de sfeer die er hangt. Meestal zie je rond het zwembad verschillende echte beplanting en rotsen die er voor zorgen dat je je even waant in een andere wereld. Naast het zwembad zijn er meestal ook tal van andere faciliteiten zoals een wellness, spa, sauna of massage. Uiteraard zijn er ook vele glijbanen te vinden. Zo kunnen papa en mama lekker bijkomen in een bubbelbad terwijl de kinderen zich uitleven op de glijbanen en speeltoestellen. 

- Een hele dag vermaak in het subtropisch zwembad

Als je een dagje weg gaat naar een dierentuin of pretpark rij je al vroeg weg om er rond openingstijd te zijn en verlaat je het park pas weer rond sluitingstijd. Op die manier ben je een hele dag weg. Avondeten eet je daar of je stopt onderweg naar huis ergens. Bij een dagje naar het subtropisch zwembad denk je misschien niet meteen dat je er een hele dag kan vertoeven, maar dat kan absoluut! Je kan uitslapen want inderdaad, van 9:00 tot 20:00 in een subtropisch zwembad verblijven lukt misschien niet, maar er is in een subtropisch zwembad zo veel te doen dat een hele dag vermaak gegarandeerd is! Naast het zwemmen kan je gebruik maken van de andere faciliteiten, maar ook eten en drinken kan prima bij een subtropisch zwembad. Veel zwembaden hebben ook een restaurant. Ideaal dus om je dag daar af te sluiten. Nederland heeft veel mooi subtropische zwembaden. Dus als het weer binnenkort niet mee zit en je wil een dagje van huis. Ga lekker een dagje vertoeven in subtropische sferen!


Delen